Reklam
Reklam

Harran Üniversitesi, öğretmenleri unutmadı

Harran Üniversitesi’nde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ farklı etkinliklerle kutlandı.

Harran Üniversitesi, öğretmenleri unutmadı
Editör: Urfa Haber 63
24 Kasım 2023 - 15:32
Eğitim Fakültesi tarafından ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen’ teması ile düzenlenen programda izleyiciler, sergi, sinevizyon gösterimi, müzik dinletisi ve panel ile unutulmaz bir gün yaşadılar.
Programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, dekanlar, yüksekokul ile meslek yüksekokul müdürleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğretmen adayları katıldı.
Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı akademisyenleri ve öğretmen adaylarının birlikte hazırladığı “Cumhuriyetin Renkleri” resim sergisinin gezilmesinin ardından konferans salonundaki programa geçildi.
Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk, şehit öğretmenler ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okumasıyla başlayan program, Eğitim Fakültesinin tanıtım filmi ile devam etti.
Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda yapılan programda, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık birer açış konuşması yaptılar.
Açış konuşmalarının ardından Öğretmenler Günü konulu sinevizyon gösterimi ve Atatürk’ün eğitimle ilgili sözleri, Eğitim Fakültesi Öğretmen adayları tarafından seslendirildi.
Programda, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından Öğretmenler Günü mini konseri icra edildi. Akabinde Cumhuriyetin 100. Yılında Eğitim, Öğretim ve Öğretmen temalı panele geçildi.
Moderatörlüğünü Doç. Dr. Ramazan Atasoy’un yaptığı panelde, Prof. Dr. Hüseyin Kotaman, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Çavuş Erdem, Dr. Öğr. Üyesi İrfan Arıkan birer sunum

Bu haber 419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum