Reklam

Harran'da sahte kamu görevlisi yakalandı!

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde Kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması suretiyle telefon dolandırıcılığı yapan şahıs adrese düzenlenen operasyonda odun sobaya sağladığı bilgisayar ve telefon gibi suç aletleriyle yakalandı.

Harran'da sahte kamu görevlisi yakalandı!
Editör: Urfa Haber 63
14 Mart 2024 - 14:54 - Güncelleme: 14 Mart 2024 - 15:02
Şanlıurfa İl Jandarma komutanlığı ve Harran İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “Dolandırıcılık Suçlarına Karşı” yapılan çalışmalar neticesinde, “Kendisini kamu görevlisi veya banka, sigorta, kredi kurumlarının çalışanı olarak tanıtması veya kurumlarla ilişkili olduğunu söylemesi suretiyle telefon dolandırıcılığı” yaptığı tespit edilen kişilere yönelik yapılan çalışmada Harran ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Operasyon M.I. şüpheli gözaltına alındı.
Adreste yapılan aramada odun sobasında gizlenmiş  1 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet tuşlu cep telefonu, 7 adet dokunmatik cep telefonu, 1 adet taşınabilir modem 1 adet bluetooth kulaklık, 1 adet hafıza kartı,  2 adet usb dağıtıcı, 1 adet telefon şar cihazı ve 5 adet sim kart ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü.
Şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Dolandırıcılık suçları ile mücadele kapsamında denetleme ve operasyonel faaliyetlere hız kesmeden devam edileceğini belirti.
 
Bu haber 519 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum