Reklam

Harran'da 2 kişinin cinayet şüphelileri yakalandı

Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, olaya ilişkin firar eden 3 şüpheliden 2’si yakalandı.

Harran'da 2 kişinin cinayet şüphelileri yakalandı
Editör: Urfa Haber 63
20 Ocak 2024 - 20:43
Kavga, Harran ilçesine bağlı Aydıncık Mahallesi Tofan mezrasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki alie arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü.
Çıkan kavgada 27 yaşındaki Ali Ö. ve 24 yaşındaki İzzettin . silahla vuruldu. Cinayet şüphelileri otomobillerine binerek olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekibi İzzettin E. ve Ali Ö.’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ve Harran İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili başlattığı çalışma kapsamında İzzettin E. ve Ali Ö.’ün ölümüne neden ve daha sonra olay yerinden otomobilleriyle firar eden şüpheli F. T. ve kardeşi Ö. T. Ceylanpınar Jandarma yol kontrol noktasında jandarma ekipleri tarafından durdurulan araç içerisinde  yakalandı Araçta yapılan aramada 1 adet AK-47 ve tabancayla ele geçirildi  Firari A. T.’ı yakalama çalışmalarının ise devam ettiği öğrenildi.
 
Olayla ilgili sürüyor.
Bu haber 716 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum