Reklam
Reklam

Haliliyeli Vatandaşlardan Ak Parti'ye Tam Destek

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Hamidiye ve Şehitlik Mahallelerine ev ziyaretinde bulundu. Başkan Canpolat, “Bizler, AK Parti’nin adayları, Cumhurbaşkanının ak hizmetkarları, sizlerin hizmetkarıyız. Yine eser üstüne eser koya koya yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haliliyeli Vatandaşlardan Ak Parti'ye Tam Destek
Editör: Urfa Haber 63
18 Mart 2024 - 12:03 - Güncelleme: 18 Mart 2024 - 12:20
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim çalışmaları kapsamında Hamidiye ve Şehitlik Mahallelerine ev ziyaretinde bulundu.
Ev toplantıları ile mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Mehmet Canpolat’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin ve AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı eşlik etti.
Vatandaşlar tarafından büyük teveccühle karşılayan Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri için de destek istedi. Ev toplantısında yaptığı konuşmada Başkan Mehmet Canpolat, şunları kaydetti:
 “Şehitlik bizler için özel oldu, Şehitlik Mahallesi özeldir, Şehitlik Mahallesi’nde sandık sonuçları açıklandığında her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her zaman AK Parti birinci olmuştur. Yine birinci olacak Allah’ın izniyle. Şehitliğe, Şehitlik Mahallesi’ne ne kadar hizmet etsek azdır. Allah’ın izniyle bizler AK Parti’nin adayları, Cumhurbaşkanının ak hizmetkarları, sizlerin hizmetkarıyız. Yine eser üstüne eser koya koya yolumuza devam edeceğiz. Sizlerden isteğimiz ve ricamız şu, inşallah 31 Mart günü sandıkları AK Parti oylarıyla tıka basa dolduracaksınız sonrası bize emanet Allah’ın izniyle diyorum.”
 “31 Mart akşamı herkesin Zeynel Abidin Beyazgül, Mehmet Canpolat, Recep Tayyip Erdoğan nazarıyla sandığa gideceği şimdiden belli” diyen AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa, “Şehitlik Mahallesine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Zeynel Başkanımızı ve Mehmet Canpolat Başkanımızı bizlere emanet etti, bizler bu emanete sahip çıkacağız” diye konuştu.
31 Mart seçimlerinin AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacağını belirten AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin ise, “Şehitlik buradan, bugün Ankara’ya selam gönderiyor. Diyor ki; Şehitlik, Recep Tayyip Erdoğan liderimizin dimdik yanındayız, ayaktayız ve 31 Mart‘ta seçimlere giderken gün gün gücümüze güç katarak Allah‘ın izniyle seçime gidiyoruz. Zafer bizim buna inanın” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, “Bu halkın bir gülümsemesi, bir çocuğumuzun tebessümü bizim için en büyük hediyedir. Bizim varlığımız onlardır. Bizim sevgimiz muhabbetimiz Urfa’ya, Urfa’nın ilçelerine, Urfa’nın kırsalına, her yerinedir. Önümüzdeki dönem çok daha büyük işler yapacağız Allah’ın izniyle” sözlerine yer verdi.
Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından Başkan Canpolat ve beraberindekiler, bölgeden ayrıldı.
 

Bu haber 294 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum