Reklam
Reklam

Haliliye'de araç kanala uçtu! 3 ölü, 2 kayıp

Şanlıurfa'da sulama kanalına devrilen otomobildeki şahıslardan biri kendi imkanlarıyla kurulurken 3 kişinin cesedine ulaşan ekipler, 2 kişiyi arama çalışmalarını ise sürdürüyor.

Haliliye'de araç kanala uçtu! 3 ölü, 2 kayıp
Editör: Urfa Haber 63
21 Nisan 2022 - 23:06 - Güncelleme: 22 Nisan 2022 - 08:57
Olay Haliliye ilçesine bağlı Bakımlı kırsal mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu DSİ'ye ait sulama kanalına düştü.
Otomobilin sulama kanalına düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta 4 kişinin olduğu iddia edilirken, dalgıç polisler olay yerine çağrıldı. Arabadaki bir kişinin kendi imkanlarıyla kanaldan çıktığı öğrenilirken 3 kişinin de kurtarılmayı beklediği öğrenildi. 
Su içerisinde arama yapan dalgıç polisler arabanın yerini tespit etti. Aracın yeri tespit edildikten sonra 1 kişiye ait ceset çıkarıldı. Daha sonra aracı suyun içerisinden çıkarmak için vinç geldi. Vinç yardımı ile daha sonra kanaldan çıkarılan araçtan ise 2 ceset daha çıkarıldı. 2 kişiyi arama çalışmalarını ise sürdürüyor.
Bu haber 5977 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum