Reklam

Haliliye Çölyak Hastaların Umudu Olmaya Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz ekmek ve kadayıf gibi 10 çeşit temel besin malzemelerinin içinde yer aldığı gıda kolisi desteğinin altıncısı dağıtımı yapıldı. Haliliye Belediyesi 980'i yerli, 150'ini ise Suriyeliye glütensiz ekmek ulaştırılmak üzere harekete geçti. Belediye Çölyak hastaları için fırın çalışmalarını tamamladı fırının birkaç gün içersinde faaliyete geçeceği belirtildi.

Haliliye Çölyak Hastaların Umudu Olmaya Devam Ediyor
Editör: Urfa Haber 63
27 Mayıs 2018 - 15:48

Haliliye Belediyesi, çölyak hastalarına ihtiyaç duydukları temel besin maddelerinin teminini sağlamak amacıyla başlattığı çalışmalarını, altıncı periyotla devam ettirdi. İlçe genelinde bulunan çölyak hastaları için içerisinde 10 çeşit gıda malzemesinin bulunduğu kolilerin dağıtımı için Haliliye Belediyesi Toplantı Salonunda Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Çölyak Dernek başkanı Hasan Doğan dernek üyeleri ile hastaların katılımıyla program düzenlendi.

Öte yandan, Haliliye Belediyesi 980'i yerli, 150'ini ise Suriyeliye glütensiz ekmek ulaştırılmak üzere harekete geçti. Belediye Çölyak hastaları için fırın çalışmalarını tamamladı fırının birkaç gün içersinde faaliyete geçeceği belirtildi.

Bu haber 427 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum