Reklam

Halfeti'de feci kaza, 1 ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde iki araç çarpıştı. Meydana gelen kazada muhtar adayı hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Halfeti'de feci kaza, 1 ölü, 3 yaralı
Editör: Urfa Haber 63
27 Şubat 2024 - 20:40 - Güncelleme: 27 Şubat 2024 - 21:03
Kaza  Halfeti ilçesine bağlı Kara mezra kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ortayol mahalle muhtar adayı olan Recep Vural idaresinde 63 LR 182 minibüs ile karşı yoldan gelen Şefik Erkan idaresindeki 63 M 2387 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Recep Vural, Şefik Erkan, Sevim Dilaver ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlar içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Kaza akşam saatlerinde Halfeti ilçesine bağlı Kara mezra kırsal mahallesi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ortayol mahalle muhtar adayı olan Recep Vural idaresinde 63 LR 182 minibüs ile karşı yoldan gelen Şefik Erkan idaresindeki 63 M 2387 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Recep Vural, Şefik Erkan, Sevim Dilaver ve henüz ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlar içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı
Bu haber 881 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum