Reklam
Reklam

Ha Ali ha Veli, Dostlar Birbirini Aldatmamalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü YPG'nin isminin değişmesiyle ilgili soruya "Ha Ali ha Veli, değişen bir şey yok. Dostlar birbirini aldatmamalı" diyerek cevap verdi.

Ha Ali ha Veli, Dostlar Birbirini Aldatmamalı
Editör: Urfa Haber 63
23 Temmuz 2017 - 08:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez turu öncesi açıklamalarda bulundu. Erdoğan, terör örgütü YPG'nin isim değiştirmesine yönelik soruya, "Ha Ali, ha Veli. Değişen bir şey yok" yanıtını verdi, "Dostlar birbirini aldatmamalı" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının o kısmı:

"Ha Ali, ha Veli. Değişen bir şey yok. Biz kimin kim olduğunu gayet iyi biliyoruz. Her ikisi de aynı. Bunların nerede nasıl cirit attığı ortada. Aslolan tabelayı değiştirmek değil, içeride ne var budur. Bunları zaten istihbaratı ile takip eden Türkiye var. Kollarındaki kokartlarla terör örgütünün kokartını taşıyanları da biliyoruz. Dostlar birbirini aldatmamalı."

MESCİD-İ AKSA'DAKİ KISITLAMA

"Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizler Körfez'deki kardeşlerimiz arasında ne surette olursa olsun sorun ve sıkıntı yaşanmasını doğru bulmuyor, son hadiselerden de büyük üzüntü duyuyoruz. Bugün Müslümanlar olarak her zamankinden daha çok birbirimize kenetlenmemiz, safları sıklaştırmamız gereken bir zaman dilimi içerisindeyiz. Suriye'de, Irak'ta, Libya'da, Filistin'de yaşanan sıkıntılar, acılar ortadadır. Maalesef bu sorunlara her gün bir yenisi ekleniyor. Tüm dünyanın gözü önünde Mescid-i Aksa'da yaşananlar bunun bir örneğidir. Mescid-i Aksa'ya karşı özellikle son bir kaç gündür sergilenen pervasızlıklar, İslam dünyasını derinden üzmektedir. Kudüs'teki Harem-i Şerif, sadece Filistinlilerin değil 1,7 milyarlık tüm İslam aleminin onurudur, namusudur, kutsal mekanıdır. Harem-i Şerif'e yönelik kısıtlamalar ile Müslümanlar'ın onurlarının incitilmesi karşısında, İslam dünyasının tepkisiz kalması beklenemez. Nitekim ülke olarak tepkimizi güçlü bir şekilde ortaya koyduk."

Bu haber 390 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum