Güven, Akçakale ve Harran Kongrelerine Katıldı
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, partisinin Akçakale ve Harran kadın kolları kongrelerine katıldı. Akçakale’de Hacer Tankuş, Harran’da ise Huriye Biter gerçekleştirilen kongreler ile başkanlığa seçildiler.
Editör: Urfa Haber 63
15 Nisan 2018 - 12:03
AK Parti Akçakale Kadın Kolları Başkanlığı kongresine Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan İlçe teşkilatı partililer ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Harran Kadın Kolları Başkanlığı kongresi ise parti salonunda gerçekleştirildi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, kongrelerde yaptığı konuşma da AK Parti hükümetlerinin kadınlara sağladığı pozitif ayrımcılıkları anlattı.
Güven, Türkiye siyasetinde Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kadınların ilk kez söz sahibi olduğunun da altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kadınların siyasi arenadaki gerideki duruşuna son verdiğini belirti.
Başkan Güven, her iki ilçede de Başkanları ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti.
Bu haber 899 defa okunmuştur.







YORUMLAR