Reklam
Reklam

Gök, seçim bürosunu açtı

Birecik CHP Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Süleyman Gök, seçim bürosunu halka açtı

Gök, seçim bürosunu açtı
Editör: Urfa Haber 63
29 Şubat 2024 - 15:00
Birecik Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) belediye başkan adayı olan operatör doktor Süleyman Gök, halka daha güzel projelerini anlatmak için seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkuyla gerçekleşti.
Konuşmasında, Birecik ilçesinin tarım şehri olduğunu belirten Gök, üçüncü bir köprü ve fıstık ağaçlarını sulama projesi gibi önemli projeleriyle ilçenin geleceğine dair vizyonunu paylaştı. "Hiçbir şey için geç kalmış değiliz" diyerek cesaret veren Gök, ilçenin potansiyelini vurgulayarak, güçlü bir gelecek için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.
Açılışa katılan misafirleri tek tek karşılayan Süleyman Gök, vatandaşların takdirini topladı. Misafirlerden aldığı tebriklerle güçlenen Gök, katılan herkesin desteği ve ilgisinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Aynı zamanda, siyasi farklılıklara rağmen herkese eşit mesafede durduklarını ve demokratik süreçte herkesin fikrine saygı gösterdiklerini vurguladı. Açılış, Birecik ilçesindeki siyasi atmosferi hareketlendirirken, Süleyman Gök'ün liderlik ve halkla ilişkiler becerileri takdir topladı.

Bu haber 505 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum