Reklam
Reklam

Eyyübiyeliler, Müdür İzgi'yi vekil olarak görmek istiyor!

Göreve geldiği günden bugüne kadar tarım ve hayvancılık alanlarını gezen, Çiftçilerin her sorunuyla ilgilenen Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi vatandaşlar tarafından takdir edildi. Müdür İzgi hem genç kimliği hem de çalışkanlığıyla ile vatandaşın bir hayli sempatisini kazandı

Eyyübiyeliler, Müdür İzgi'yi vekil olarak görmek istiyor!
Editör: Urfa Haber 63
11 Mart 2023 - 10:52 - Güncelleme: 11 Mart 2023 - 15:21
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim tarihini 14 Mayıs olarak işaret etmesinin ardından Şanlıurfalı vatandaşlara başarılı bürokratları Milletvekili olarak görmek istiyor.
Uzun bir süredir gündem olan erken seçim tarihi geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Mayısı işaret etmesiyle Milletvekilliği aday adayları gündeme gelmeye başladı. Özellikle Eyyübiye’de tarım alanında gece gündüz çiftçilerin ve mahalle muhtarların yanında olan Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi’yi vatandaşlar hizmet noktasında Milletvekili olarak görmek istiyor.

120 MUHTARIN İMZALI VE MÜHÜRLÜ DİLEKÇELER İLE ADAY ADAYI OLDU

2019 yıllında milletin teveccühü 120 Muhtarın imzalı ve mühürlü dilekçeler ile Eyyübiye belediye başkanlığı aday adayı olan İsa İzgi yapılan Teyamül yoklamasında büyük destek almıştı.
Vatandaşların ilgisi için sosyal medyadan cevap veren Eyyübiye Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsa İzgi;
“14 Mayısta yapılacak Milletvekiliği seçiminde Aday adayı olmam için şahsımı arayan herkese teşekkür ederim. Bizler bulunduğumuz makam ve mevki ne olursa olsun bu memleketin güzel insanlarına hizmetlerin en iyisini yapmaya kendimiz adamış bulunmaktayız. Bu seçim sürecinin Şanlıurfamıza ve tüm Türkiye’mize hayırlara vesile olmasını diliyorum”

İSA İZGİ KİMDİR

01.01.1976 Şanlıurfa Osmanbey mahallesinde doğdu. Osmanbey İlkokulu, Merkez Yatılı Ortaokul ve Şanlıurfa lisesinden mezun oldu. 1999 yıllında Harran Üniversitesi Toprak( Tarım Teknolojisi ) bölümünden mezun oldu. Mezuniyetten sonra 1999 yıllında sulama birliğinde Ziraat Mühendisi olarak görev aldı. 2001 -2004 yılları arasında Hacı Selim Uludağ çiftliğinde ziraat olarak görev yaptı. 2004 yıllında 1000 köye 1000 Tarım gömülüsü projesiyle Tarım danışmanı olarak Viranşehir de görev başladı  Ardında Akçakale Tarım müdürlüğü, Eyyübiye Tarım müdürlüğünde ve Tarım il müdürlüğünde arazi toplulaştırma biriminde görev aldı.  2016 yılında Eyyübiye Tarım müdürü olarak görev başladı ve halen görevine devam etmektedir. Arapça, Türkçe, Kürtçe ve Temel İngilizce bilmektedir .Evli ve 5 çocuk babasıdır.

 
Bu haber 3939 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum