Reklam

Eyyübiye'de tamamlanan üç büyük merkez hizmete açıldı

Eyyübiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezi TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın katılıyla açılışı gerçekleşti

Eyyübiye'de tamamlanan üç büyük merkez hizmete açıldı
Editör: Urfa Haber 63
14 Ekim 2023 - 12:41 - Güncelleme: 14 Ekim 2023 - 16:40
Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani Mahallesi Süleymanşah Caddesi üzerinde yer alan Mustafa Kuş Parkı’nda gerçekleşen törene TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Milletvekilleri Hikmet Başak,  Emin Önen, Mehmet Ali Cevheri,  Cevahir Asuman Yazmacı, Prof. Dr. Abdürrahim Dusak,  Cevahir Asuman Yazmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.
Hizmete sunulan Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde; üniversiteye hazırlık kursları, kültür, sanat ve mesleki eğitim atölyeleri, uzay gözlemevi gibi ayrıntılar yer alıyor. Her dönem yaklaşık 1000 gencin istifade edebileceği gençlik merkezinde ayrıca bilgisayar yazılım ve donanım, robotik kodlama, 3D kodlama ve yazıcı, CNC gibi dünyadaki son teknolojiler yer alıyor.
Eyyübiye gençliğine verdikleri sözleri tek tek yerine getirmeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise, “Seçildiğimiz gün itibariyle gençliğimize sözümüz vardı. Ve elhamdülillah bu süre içerisinde evlatlarımıza pozitif ayrımcılık yaptık, gençlik merkezlerimiz, sınav hazırlık merkezlerimiz ve kitap otaklarımızla tüm mahallelerimize birebir dokunmanın gayretinde bulunduk” diyerek, gençlik ve eğitim yatırımlarına değindi.
Pandemi süreci, deprem ve sel felaket nedeniyle ertelemek zorunda kaldıkları gençlik ve eğitim yatırımlarının açılış törenini yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, hizmete sunulan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Süleymanşah Gençlik Merkezi, Onikiler Sınav Hazırlık Merkezi ve Yenice Sınav Hazırlık Merkezleri’nin ilçe gençliğinin eğitimine önemli katkılar sunacağını belirten Başkan Kuş, bu yıl sınav hazırlık merkezlerinde eğitim alan 200 kadar gencin üniversite hayallerine kavuştuklarını hatırlattı.
Eyyübiye’nin dezavantajlı gençlerine destek olmaya, bu yönde yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kuş, katılımcılara teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu da belediye hizmetlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, Eyyübiye Belediyesi’nin güzel hizmetlerine şahit olduklarını dile getirdi. Yerel seçim sürecine başı dik, alnı açık olarak girdiklerini kaydeden Delioğlu, belediye başkanlarına yaptıkları ve yapacakları hizmetler için teşekkür etti.
AK Evler Spor Salonları’nda geleceğe hazırlanan 198 sporcu gence bisiklet hediyelerinin de dağıtıldığı törende, ilk bisikletler Bekir Bozdağ ve Başkan Mehmet Kuş tarafından teslim edildi
 
Bu haber 3476 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum