Reklam
Reklam

Eyyübiye'de Boyama Çalışmaları Tamamlandı

Şanlıurfa’da 15 Mart’ta yaşanan ve tüm merkez ilçeleri etkileyen sel felaketinden zarar gören Eyyübiye ilçesindeki evlerin tamamının boyama çalışmaları tamamlandı. Evlerinin dışı ve içi tamamen boyanan vatandaşlar, ilgisinden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Eyyübiye'de Boyama Çalışmaları Tamamlandı
Editör: Urfa Haber 63
29 Mayıs 2023 - 14:15
Karakoyun Deresi’nin taşması sonucu sekiz sokağı sular altında kalarak, selden en fazla zararı gören Akabe Mahallesi’nde gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediyesi ekipleri, son evlerin de boyama çalışmalarını tamamladı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, sel felaketi akabinde bizzat çalışmalara katıldığı ve “Selin izleri tamamen silinip, tüm vatandaşların mağduriyeti giderilene kadar yanlarından ayrılmayacağız” sözünden sonra, aralıksız devam eden çalışmalar halkın büyük takdirini kazandı.
Önce selin getirdiği balçıktan temizlenen sokaklar ve evler daha sonra basınçlı suyla yıkandı. Tahrip olan yolları onarılan, yıkılan duvarları ve sıvaları yenilenen Akabe Mahallesi’ndeki evlerin içleri de boyanarak, eskisinden yeni hale getirildi.
Selin, doğal bir afet olduğunu ve afetin ilk anından itibaren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’u ve tüm devlet yetkililerini yanlarında bulduklarını ifade eden vatandaşlar, selin tüm izlerinin silindiğini belirterek Başkan Kuş’a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 

Bu haber 531 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum