Reklam
Reklam

Eyyübiye'de ateş açıldı, 4 yaralı, 2 gözaltı

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde pompalı tüfeğin ateş alması sonucu 4 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Eyyübiye'de ateş açıldı, 4 yaralı, 2 gözaltı
Editör: Urfa Haber 63
19 Nisan 2023 - 20:55
Olay Eyyübiye ilçesine bağlı Süleyman şah Mahallesi Komiser Şakir caddesi ile Dede Osman mahallesinin kesişiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ömer Faruk K. elinde bulunduğu pompalı tüfeğin bir anda ateş alması sonucunda Semih G. (20), Ahmet Ç. (20), Enver Y. (20) ve Ahmet Ç. (22) Ömer Faruk K. (21) ve Aziz D. (20) isimli şahıslar yaralandı. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine polis ekibi ile ambulans sevk edildi.
 
Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı gençlere yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Konuyla alakalı Cinayet Büro Amirliği ekipleri aynı gün 2 şüpheli şahıs da olayla ilgili pompalı tüfekle yakalandı. Günün nöbetçi savcısından alınan talimat gereği Ömer Faruk K. gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere Eyyübiye Polis merkezine götürüldü
Bu haber 853 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum