Reklam
Reklam

Eyyübiye'de Aile Otağı açıldı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Eyyübiye Belediyesinin Batıkent Mahallesinde ilçeye kazandırdığı Aile Otağı’nın açılışı yapıldı.

Eyyübiye'de Aile Otağı açıldı
Editör: Urfa Haber 63
20 Mart 2021 - 15:11
Eyyübiye belediyesi, Batıkent Mahallesi'nde yapmış olduğu aile otağı gerçekleşen törenle açılıyor.  Açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Dernek Başkanı Mehmet Kestop, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ve  İl Başkan ,Vekili Cuma Ağaç katıldı.
Açılışta konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,:"18 parkı açtık 6 park açılışa hazırlanıyor. Batıkent Mahallesinde kütüphane açacağız. 16 dönümlük arazide millet bahçesi ve kütüphane yapacağız."dedi.
Eyyübiye Belediyesi Batıkent Mahallesi'nde yapmış olduğu Aile Otağı açılış töreninde konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin 'Kızılay Meydanı Projesi’ kapsamında, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski binasının tapusunu aldıklarını ve  binayı yıkacaklarını duyurdu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün girişimleriyle şehir merkezinin rahat bir nefes alması için ‘ Kızılay Meydanı Projesi’ uygulanmaya alınmıştı. Bu kapsamda Kızılay İş Merkezi yıkımı gerçekleşirken, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski binasını yıkarak, bu alanı da meydana katmayı planlanmıştı. Bugün Eyyübiye Belediyesi tarafından Aile Otağı’nın açılışında konuşan Başkan Beyazgül, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski binasının tapusunu aldıklarının müjdesini verdi.
 Beyazgül yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;” Ticaret Sanayi Odasının tapusunu aldık. Orayı yıkıyoruz. Urfa’ya yeni bir meydan kazandırıyoruz. Yine belediye binasını yıkarak eski haline park bahçe olarak dönüştürüyoruz ve Urfa’ya yeni bir meydan kazandırıyoruz. Özdikerle ilgili de çalışmaların talimatının startını verdik” dedi.
 
Bu haber 1232 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum