Reklam
Reklam

Eyyübiye'de 3 projenin toplu açılış yapıldı

Eyyübiye Belediyesi, Nostaljik Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nın toplu açılış törenini büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

Eyyübiye'de 3 projenin toplu açılış yapıldı
Editör: Urfa Haber 63
15 Haziran 2021 - 18:50
Eyyübiye Belediyesi tarafından tamamlanan ve halkın hizmetine sunulan, Nostaljik  Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nın toplu açılış töreni gerçekleştirildi.
Gerçekleşen törene,  AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,  Anavatan İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, AK Parti Teşkilatı ve parti başkanları katıldı.
Açılış öncesi açıklamalarda bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş; "Çocuklarımız evlatlarımız sağlıklı ortamda ders çalışamıyorlardı. Bu sebeple aile otaklarımız, kitap otaklarımız, gençlik merkezlerimiz ve kütüphanelerimizle destek verelim dedik. Çünkü çocuklarımız ders çalışamıyorlar. Sağlıklı ortamlar nasıl yaratabiliriz çabası içerisine girdik. Sabah 8 gece12’ye kadar artık çocuklarımız bu kütüphanelerimize gelebilirler. Burada profesyonel hocalarımız olacak. Gece 12’ye kadar kalan çocuklarımız servislerimizle evlerine teslim edilecek. Kamu kampüsü kuracağız bunu buradan paylaşmak istiyorum. Biz yola çıkarken çok önemsediğimiz projelerimiz vardı; biri turizm ve kültür yolu millet bahçemiz ve kamu kampüsü. İnşallah kamu kampüsünü hayata geçiriyoruz. Bütün kamu üyelerinin hepsini burada topluyoruz." ifadelerine yer verdi.
Gerçekleştirilen konuşmalar sonrası Nostaljik  Çocuk Oyun Dünyası, Uyanık Kütüphane ve Aile Otağı’nın açılışı gerçekleştirilerek halkın hizmetine sunuldu.
 
Bu haber 1004 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum