Reklam

Eyyübiye'de 2 ton kokmuş tavuk eti imha edildi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde kaçak piyasaya sürülmeye hazırlanan 2 ton tavuk et ele geçirildi. Tavuk etlerine zabıta ve gıda uzmanları kontrolünde imha edildi.

Eyyübiye'de 2 ton kokmuş tavuk eti imha edildi
Editör: Urfa Haber 63
25 Ocak 2024 - 20:48
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda 1 işletmede 2 ton kaçak usullerle piyasaya sürülmeye hazırlanan tavuk eti ele geçirildi. Yakalanan etler, zabıta ve gıda uzmanları kontrolünde imha edilirken, olayla ile yasal işlem başlatıldı.
Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, Halkın sağlığını bozacak her türlü uygunsuzluklara müsaade etmeyeceğini belirterek, vatandaşlara da alışverişlerini merdiven altı, açık alanlarda satılan ürünleri almamaları konusunda telkinlerde bulundu.
Konuya ilişkin Eyyübiye Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Zabıta Ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilen denetimler neticesinde bir işletmede son kullanma tarihleri geçmiş ve bozulmuş 2 ton tavuk eti ele geçirilmiştir. İşletmeye gerekli cezai işlemler uygulanırken ele geçirilen ürünler de yine ekiplerimizce imha edilmiştir.’’ Denildi.
Bu haber 574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum