Reklam
Reklam

Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Belli Oldu !

Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığı 36-37. Olağan Genel Kurulu Seçimi sona erdi. 2 adayın yarıştığı seçimi mevcut başkan Mustafa Arslan kazandı.

Evren Sanayi Kooperatifi Başkanı Belli Oldu !
Editör: Urfa Haber 63
31 Ekim 2021 - 16:42 - Güncelleme: 31 Ekim 2021 - 17:08
Pandemiden dolayı gerçekleşemeyen ve 3 kez ertelenen Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı Olağan Genel Kurulu Vali Konağı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığı için yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Arslan ile aday olan Halil Polat seçimde yarıştı.Hafta sonu olmasına rağmen seçime yoğun katılımın olduğu görüldü.
Adayların birer konuşma yapmasının ardından başlayan oy verme işlemleri, akşam zamanı sona erdi. Yapılan oy sayma işlemlerinin ardından 469 kişinin desteğini alan Mustafa Arslan, yeniden Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanlığına seçildi. Diğer aday Halil Polat ise 374 oy aldı.
Seçimin ardından bir konuşma yapan Arslan, kendisini yeniden bu göreve layık gören üyelerine teşekkür ederek, Evren Sanayi esnafının bu desteğine yapacakları hizmetle layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
Yaklaşık 1500 dönüm alan üzerine kurulu olan 5 bin iş yerinin faaliyet gösterdiği ve 15 bin çalışanı olan Evren Sanayi Sitesinin seçimleri pandemi dolayısıyla 3 kez ertelenmişti.

YÖNETİM (ASİL)

Mustafa Arslan
Sami Tatlı
Ahmet Topçu
Müslüm Tumbul
Mustafa Beyazkurt
Zekeriya Emekçi
 

YÖNETİM YEDEK

Vedat Taş
Halaf Kaya
Ahmet Saçaklı
Mustafa Kaya
M. Uğur Toprak
Mustafa Akdemir
İsa Naimoğlu
 

DENETİM ASİL

Suphi Engül
İsmail Esin
Ağa Üzümcü
Suphi Fırat
Ali Demir
 

DENETİM YEDEK

Osman Uçar
Abdulkadir Badıllı
Mehmet Köseler
Hasan Karagözlü
Fethi Demir
 

Bu haber 879 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum