Reklam

Erdoğan TÜRGEV heyetiyle Urfa'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak TÜRGEV'in Kobani mültecilere ziyaret için bugün Şanlıurfa’ya geldi.

Erdoğan TÜRGEV heyetiyle Urfa'da
Editör: Urfa Haber 63
09 Kasım 2014 - 13:28

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak TÜRGEV'in Kobani mültecilere ziyaret için  bugün Şanlıurfa’ya geldi.

Öğlen saatlerine doğru  Gap havalanın İstanbul uçağıyla gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan kızı Esra Albayrak ve TÜRGEV Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Akalın'ı havalananda Ak parti milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Ak parti teşkilatı karşıladı.

TÜRGEV öğrencileriyle birlikte Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak'ın Balıklıgölü ziyaret ederek kutsal balıklara yem attılar. Balıklıgöl'deErdoğan'a Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük eşlik etti.

 TÜRGEV yönetim kurulu başkanı Arzu Akalın, öğrenciler ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve kızı Esra Albayrak Helikopterle Suruç ilçesine geçerek Kobani’deki çatışmalardan Türkiye’ye sığınmış mültecilerle görüşecek olan heyet Akşam saatlerinde Şanlıurfa'dan ayrılacağı belirtildi.

 

Bu haber 2055 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum