Reklam

Engellere akülü sandalye verildi

Eyyubiye belediyesi tarafından Yenice kadın kültür merkezinde iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Engellere akülü sandalye verildi
Editör: Urfa Haber 63
15 Aralık 2014 - 14:59

Eyyubiye belediyesi tarafından Yenice kadın kültür merkezinde iki engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Ekincinin eşi Ayşe Ekinci ve Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol yenice kadın kültür merkezinde engelli iki vatandaşa tekerlekli sandalye dağıttı.

Dağıtım esnasında açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, eyyubiye belediyesi kurulduğu günden bu güne engelli vatandaşa yardım elini uzatmaya devam ediyor. Yapılan onlarca tekerlekli ve akülü sandalye yardımlarına bugün birkaçı daha eklendi. Bu anlamda yenice kadın kültür merkezlerimizi merkez olarak belirledi. Buradaki dezavantajlı insanlarımıza hizmeti aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü üretirken aynı zamanda yerel yönetimlerimizin yanımızda bulunması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Ayşe ekinci ise, “Eyyubiye belediye başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatları doğrultusunda engelliler koordinasyon merkezimizin girişimleri sonucunda yenice kadın kültür merkezimizde 2 kardeşimize tekerlekli sandalye hediye ettik. Bu tekerlekli sandalye engelli kardeşlerimize gibi organlar kadar ihtiyaç duyulan bir durumdur. Bu konudaki yardımlarımız devam edecektir. Eyyubiye belediyesi olarak her zaman engellilerimizin yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber 3509 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum