Reklam
Reklam

EMITT Fuarında Şanlıurfa'ya Yoğun İlgi

70 ülkeden 140 bin ziyaretçi beklentisiyle kapılarını açan EMITT Fuarında yerini alan Şanlıurfa Standı yoğun ilgi görüyor.

EMITT Fuarında Şanlıurfa'ya Yoğun İlgi
Editör: Urfa Haber 63
26 Ocak 2017 - 14:00

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Karacadağ Kalkınma Ajansı ve Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının katkıları ile açılan Şanlıurfa standında, Şanlıurfa’nın tarihi ve turistik mekânlarının tanıtımıyla birlikte yöresel lezzetler de standı ziyaret edenlere ikram ediliyor. Son yılların en önemli arkeolojik buluşu olan Göbeklitepe fuarda öne çıkarken, Şanlıurfa’daki diğer tarihi ve turistik alanlar hazırlanan broşürlerle detaylarıyla misafirlere tanıtılıyor.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılışı gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük turizm fuarı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 29 Ocak’a kadar gezilebilecek. Fuarın ve Şanlıurfa standının açılışına ise Şanlıurfa’dan Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Hakan Kutluhan ve diğer kurumların yetkilileri katıldı.

Bu haber 476 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum