Reklam

DSİ Viranşehir çalışmalarını hızlandırdı

Şanlıurfa GAP 15. Bölge Müdürü olarak yeni göreve başlayan Ali Naci Kösalı Viranşehir ilçesinde inşaat sahasında incelemelerde bulundu.

DSİ Viranşehir çalışmalarını hızlandırdı
Editör: Urfa Haber 63
12 Kasım 2022 - 11:58
Geçtiğimiz günlere emekli olan DSİ 15. Bölge Müdürü Mahmut Berber’in yerine atanan DSİ Ilısu Barajı 16.Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı göreve hızlı başladı. Kösalı Viranşehir’de şube müdürleri ve teknik personel ile birlikte Viranşehir Pompaj Sulaması 1 ve 2 Kademe şantiyesin incelemelerde bulundu.
DSİ Genel Müdürlüğü,  bitirildiğinde 156 bin dekar araziyi modern tarım yöntemleriyle sulamaya başlayacak olan Viranşehir Pompaj Sulaması 2. Kademe İnşaatı işinde çalışmalar aralıksız sürüyor.
Şanlıurfa’da Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapımları devam eden sulama projesi inşaat çalışmaları sürüyor.
DSİ 15. Bölge Müdürü Ali Naci Kösalı, inşaatları devam eden sulama projelerini denetledi.
Şanlıurfa GAP 15. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada;
“Bölge Müdürümüz Ali Naci Kösalı,Bölge Müdür yardımcılarımız, ilgili şube müdürleri ve teknik personel ile birlikte Viranşehir Pompaj Sulaması 1. Kademe şantiyesinde incelemelerde bulundular.
Bölge Müdürümüz Ali Naci Kösalı,Bölge Müdür yardımcılarımız, ilgili şube müdürleri ve teknik personel ile birlikte Viranşehir Pompaj Sulaması 2. Kademe İkmali Şantiye ve inşaat sahasında incelemelerde bulundular.”denildi.
 
Bu haber 783 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum