Reklam

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkan Işık'tan yerel seçim açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığına atanan Mustafa Işık, görevine hızlı başladı. Mustafa Işık “Yeni değil, yeniden yola çıkıyoruz. Damla, damla çoğalarak, büyüyerek, yeni bir heyecan ve ben değil, biz düsturu ile birlikte yürümeye devam ediyoruz.” dedi.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkan Işık'tan yerel seçim açıklaması!
Editör: Urfa Haber 63
06 Ocak 2024 - 12:12
Deva Partisi Kurucu Başkanı Ahmet Tüysüz'ün boşalan koltuğuna geçen DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık önemli açıklamalarda bulundu.
 “ŞU ANA KADAR DA YÜKSEK KAYIT SAYIMIZ VAR”
 Yaptığı açıklamada İl Başkanı Mustafa Işık şu ifadelere yer verdi: “Sayın genel başkanımız Ali Bey'in görevlendirmesi ile bu işe başladık. Son iki gündür hem Instagram hem Facebook hem de televizyon haberlerinde aşırı bir yoğunluk var. Deva Partisi Şanlıurfa il olarak sıfırdan yeniden kurulmaya başladı. Herkese kapımızın açık olduğunu söylemiştik. Şu an önümüzde yerel seçimler var. Yerel seçimler için bize adaylarımızı soruyorlar. Biz herkese aday gösterebiliriz ama aday listemizi şu an kimseye yansıtamayız. Diğer partilerin aday göstermesi şu an önemli bir noktada değil. Biz kendi derdimizi, il yönetimimizi, ilçe yönetimimizi, çalışmak isteyenleri ve gerçekten Urfalılar olarak Urfa'ya hizmet etmek isteyenleri çağırmaya geldik. Şu ana kadar da yüksek kayıt sayımız var. Sistemi yetişemiyoruz. Bunu neticeler için genel merkezden yardım istedik. Bu şekilde çalışmaya devam ediyoruz”
 “BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ”
Amacımız, insanlar bir binanın içine tıkılmasın, insanlar ulaşmak istediği her insana ulaşsın. Ve bizim partimiz herkese kapısı açık olduğu için ben burada otelde, şehrin merkezinde bir yerde insanları buraya davet ettim. Kim arıyorsa gelsin lütfen bir çayınızı için, bize bir anlatın ne istiyorsunuz ya da biz ne yapabiliriz sizin için. Bu şekilde bir çalıştayımız var. Ve bu bence sanırım Şanlıurfa'da ilk kez böyle bir şey yapılıyor. Yeni yeni şeylerle biz Şanlıurfa'ya hizmet etmeye hazırız. Derdimiz belediye başkanlığı, meclis üyesi bu şey değil, Urfa'ya hizmet edecek insanları bir araya getirmek. Yani ben dün de bir açıklama yaptım. Bize talepler var. Bu taleplerin içinde eski belediye başkanları, eski adaylar var. Ama biz önceliğimizi ve ilçe yönetimimizi hemen oluşturmak. Bunu da üç gün içinde, dört gün içinde bitireceğiz. Ayın on beşinden önce biz belediye meclis adaylarımızı açıklayacağız. Ayın on beşinden sonra Belediye başkan adaylarımızı açıklayacağız”dedi.
 
Bu haber 777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum