Reklam

Destici, '' Biz Kürt'üz biz Türkmen'iz, Çerkez'iz, Boşnak'ız, Arap'ız''

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ‘’Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor’’ toplantısını Şanlıurfa’da gerçekleştirerek, partililer ile bir araya geldi.

Destici, '' Biz Kürt'üz biz Türkmen'iz, Çerkez'iz, Boşnak'ız, Arap'ız''
Editör: Urfa Haber 63
29 Aralık 2019 - 13:01

Büyük Birlik Partisi Şanlıurfa’da ‘’Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Buluşuyor’’ programı düzenledi. Program Şair Nabi Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Programa BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Sekreter Üzeyir Tunç, BBP Şanlıurfa İl Başkanı, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, toplantıda bir konuşma gerçekleştirerek; ‘’3. sünü gerçekleştireceğimiz Türkiye Kucaklaşıyor Birlikte Büyüyor toplantımıza hoş geldiniz şeref verdiniz alperenler ocakları bizim en büyük destekçimiz’’ ifadelerini kullandı.

 ‘’ Gözlerini Akdeniz’e Dikmişler’’

Başkan Destici; ‘’sınırımızın öbür tarafında ABD’nin desteklediği DEAŞ illetinden sonra YPG vb. terör örgütlerine de izin vermedik. İllerde, ilçelerde, beldelerde yaşayan vatandaşlarımızın dertlerine, meselelerine çözüm bulmak için gayret göstereceğiz. Biz Müslüman devletinin sesiyiz, nefesiyiz, soluğuyuz, neferleriyiz. Bizim olması gereken adalar geçmişte bizim olan şuan Yunanistan’ın elinde Amerika orda kalıcı bir üs kuracak şimdi de gözlerini Akdeniz’e dikmişler. Kıymetli kardeşlerim ülkemiz adeta kuşatılıyor sınırın öbür tarafında Barış Pınarı Harekâtın da, Şanlıurfa da sınırımızın öbür tarafında Akçakale’de, Ceylanpınar’da, Suruç’ta bu saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum’’ dedi.

‘’ TOGG Bizim İçin Gurur Verici’’

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici; ‘’ülkemiz için önemli bir adım olan milletimizi heyecanlarından ümitlerinden yerli otomobil ‘TOGG’ bizim için gurur verici, tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Türk mühendisleri kendilerine ilham verildiği ve önleri açıldığı zaman başaramayacakları iş yoktur. Yerli otomobil üreticisinin destekçisiyim. Şahsım ve camiam adına başarılar diliyorum’’ dedi.

‘’ Biz Kürt’üz biz Türkmen’iz, Çerkez’iz, Boşnak’ız, Arap’ız’’

Destici; ‘’şuanda burada Güneydoğu Anadolu bölge toplantımızı yapıyoruz aynı zamanda Diyarbakır, Tunceli, Malatya, Adıyaman, Batman, Şırnak, Elazığ, Bitlis, Şırnak İl ve İlçe teşkilatlarımızda burada basına kapalı toplantı gerçekleştireceğiz aynı zamanda. Biz Kürt’üz biz Türkmen’iz, Çerkez’iz, Boşnak’ız, Arap’ız biz bütün bunların üzerinde hepimiz Müslümanız kardeşiz.

 ‘’ Çalışma Refahı Yükselirdi’’

 

BaşkanDestici; ‘’asgari ücretin yüzde 22 artması için TBMM’ye önerge gönderdik kabul edilmedi, kabul edilseydi çalışma refahı daha iyi yükselirdi’’ ifadelerini kullandı.

 ‘’Çiftçiler Üretmeden Hiçbir şey Yapamayız’’

Başkan Destici; ‘’Şanlıurfalı çiftçilerimize mazot ve gübre desteklemelerinin zamanında verilmesini talep ediyorum, çiftçiler bizim üreticilerimizdir, onlar üretmeden biz hiçbir şey yapamayız’’ dedi.

Bu haber 704 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum