Reklam

Dergah'ta gıyabı cenaze namazı kılındı

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi yusufpaşa camisi önünde Cuma namazı sonrası Hüdapar şanlıurfa il teşkilatı bölgede son zamanlarda yapılan olaylar dan dolayı basın açıklaması ve ölenler için gıyabı cenaze namazı kılındı

Dergah'ta gıyabı cenaze namazı kılındı
Editör: Urfa Haber 63
17 Ekim 2014 - 13:33

ABDULLAH YİĞİT

Şanlıurfa'nın   Eyyübiye ilçesi   yusufpaşa camisi önünde   Cuma namazı  sonrası  Hüdapar şanlıurfa il teşkilatı   bölgede  son zamanlarda yapılan olaylar dan dolayı basın açıklaması ve   ölenler için gıyabı cenaze namazı kılındı

HÜDAPAR Şanlıurfa il başkanı Lokman yalçın yaptığı açıklamada şunları söyledi :

Hak ve batıl mücadelesi Hz. Adem’den bugüne kadar devam eden bir mücadeledir. Ve kıyamet gününe kadar devam edecektir. 100 Yıla yakındır İslam coğrafyalarında ve beldelerinde İslama ve Müslümanlara yönelik böl-parçala- yut mantığıyla bir kıyım yapılmaktadır. Bu kıyımlarını bazen direk,bazen de İslam beldelerinin başındaki firavunların,Nemrutların, zalim ve despot kuklaların eliyle yapılmaktadır.Zalimler; Bu kıyımı yaparlarken en büyük cesareti de İslam ümmetinin dağılmışlık,bölünmüşlük ve bana ne düşüncesinden almaktadır.

 Hatırlarsanız daha önce bu meydanda Gazze ve Mısır’daki vahşeti ve katliamları kınamak ve ğıyabi cenaze namazı kılmak üzere toplanmıştık. Bugün de burada Pkk vahşeti ve saldırıları sonucunda katledilen ve şehit edilen 11 kardeşlerimiz için burada toplanmış bulunmaktayız.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Kobani eylemlerinde öldürülen partililerini ismini bir açıkladığında etrafındaki kalabalık ‘’Tekbir Allahu Ekber Sloganları’’ attı.

Basın açıklamasın ardından HÜDA PAR temsilcileri ve partililer olaysız bir şekilde dağıldı.

Bu haber 891 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum