Reklam
Reklam

Cuma Büyük AK Parti'den aday adayı oldu

Genç siyasetçi Cuma Büyük Şanlıurfa AK Parti’den aday adayı oldu.

Cuma Büyük AK Parti'den aday adayı oldu
Editör: Urfa Haber 63
22 Mart 2023 - 09:05 - Güncelleme: 22 Mart 2023 - 14:10
Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14  Mayıs'ta yapılmasının kesinleşmesi sonrasında siyasi partiler de milletvekilliği  aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.
Genç siyasetçi  Cuma Büyük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilli aday adayı olduğunu duyurdu.
Büyük, “Öncelikle şehrim Şanlıurfa’nın da dahil olduğu 10 ilimizde yaşanan asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde, hemen ardından bölgemizde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındadır.” diyerek biz gençlerin önünü açan, temsiliyet hakkı veren Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi şükranlarımı sunuyorum…
İlk gençlik yıllarımdan itibaren Ak Parti çatısı altında aktif bir şekilde gönüllü üyelikten yöneticiliğe kadar birçok kademesini deneyimlediğim siyaset arenasında daima temsil ettiğim insanların sözü olmaya çalıştım. Aile büyüklerimden aldığım devlet terbiyemi ve yöre insanımızın bugüne kadar üstlendiğim her görevde gösterdiği tececcühün kıymetini bilerek adımlar attım. Bugün bu temsiliyetin başka bir adımı olan milletvekilliği için başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.
 
Bu haber 1685 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum