Reklam

Çocuğumun Hala Ateşi Var

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dön gece pediatri asistanına kaldırım taşıyla saldıran hasta yakınları doktorun ağır yaralanmasına neden olmuştu. Saldırganın eşi sabah erkenden çocukları ile birlikte hastaneye geldi .

Çocuğumun Hala Ateşi Var
Editör: Urfa Haber 63
18 Temmuz 2018 - 12:27

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Doktora saldıran hasta yakının eşi sabah saatlerinde hastanen gelerek, yetikleriyle tartıştı ve kendileriyle ilgilenmek yerine doktorun çay kahve içtiğin İddia etti ve hala çocuğunun ateşi olduğunu ve saldırıya uğrayan doktorun  bir şeyi  olmadığını   söyledi.

Eşi Abdülkadir K’nın tutuklandığını öğrenen eşi Ayşe K.  Hasta çocuğu N.K ve 12 yaşındaki kızı  ile birlikte başhekimin  kapısının  önünde beklemeye başladı. Bunun üzerine hastane yetkilileri Ayşe K’nın yanına gelerek beklememsini istedi bunun üzerine Ayşe K.  ve yetkililer arasında tartışma çıktı.Ayşe K. çocuğunun ateşi olduğunu  söyleyerek , “Çocuğumun hala ateşi  var  ,benim  çocuğum ölüyor  doktor ilgilenmedi.doktoru  çağırıyoruz doktor ortada yok  ,hastanenin  önüne çıkıp  çay  ,kahve içiyor ,bizimle ilgilemiyor . Yılan ısırmış çocuk için acil değil diyor”

Eşi tarafından darp edilen  doktorun durumunun iyi  olduğunu  belirten,  Ayşe K.  dön  gece  geç  saatlerde çocuğunu yüksek  ateşi  olduğu  için hastaneye getirdiklerini  söyleyen, Ayşe K.  çocuğumun 45  derce ateşi  vardı  ama doktor gelip  serum  takıp  gitti. Çocukla ilgilenmedi, çocuğun hala daha ateşi var. Doktorun bir şeyi yok.  Doktoru yoğun bakıma aldılar rapor için yoğun bakıma almışlar. Dövmüş ama neden dövmüş eşim doktoru, doktorun hiç mi suçu yok?" dedi

Annesinin birlikte hastaneye  gelen 12  yaşındaki  kızı  doktorun kardeşiyle ilgilenmediğini  dışarı  çıkıp  çay, kahve içtiğini  söyledi. Hastane yetkilisi Ayşe K.'ye "Şov yapıyorsun" dedi. Tartışmanın ardından Ayşe K. Hastanenin Başhekimi Mehmet Akif Altay ile görüşmek üzere odaya alındı.

Bu haber 246 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum