Ceylan Park Sitesinde 23 Nisan Coşkusu
Şanlıurfa'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100’üncü yıl kutlamaları korona virüs salgınından dolayı evlerde coşkuyla kutlandı. Karaköprü İlçesi Atakent mahallesi Ceylan Park Sitesinde meşaleli ve bayraklı 23 Nisan coşkusu ise renkli görüntülere sahne oldu.
Gün içinde TV, sosyal medya üzerinden yapılan çeşitli etkinlikler akşam saat 21.00'de ise Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı tarafından organize edilen İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Tüm yurtta vatandaşlar saat 21.00'de ellerinde bayraklarla balkonlara çıkarak İstiklâl Marşı'nı okudu.
Karaköprü ilçesi Atakent Mahallesi'nde bulunan Ceylan Park Sitesi Yönetimi site sakinlerine sürpriz yaptı. Tüm site Türk bayrakları ile donatılırken havuz başında maşalar yakıldı. Site sakinleri Türk bayraklarıyla İstiklal Marşı'nı coşkuyla okudular.
Site Yönetim adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Turan," Koronavirüs nedeniyle evlerde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bizde site yönetimi olarak bir organizasyon ile sitede kutladık, tüm site sakinlerine teşekkür ediyorum"dedi.







YORUMLAR