Reklam

Çelik, Gap vadisini geldi

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor tesislerine gelerek takımı Karşıyaka maçı için İzmir'e uğurladı.

Çelik, Gap vadisini geldi
Editör: Urfa Haber 63
27 Eylül 2014 - 20:03

Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Faruk Çelik Şanlıurfaspor tesislerine gelerek takımı Karşıyaka maçı için İzmir'e uğurladı.

Bugün sabah saatlerinde Şanlıurfaspor GAP Vadisi tesislerine gelen Bakan Çelik tesislerde kahvaltı yaptı.

Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Halil Özcan, Eyyübiye belediye başkanı Mehmet Ekinci, Harran Belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol, Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla ve çok sayıda kalabalık ile GAP Vadisi tesislerine gelen Bakan Faruk Çelik'i Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Yönetim kurulu üyeleri, Vedat Bucak, Mahmut Saatcı, Mehmet Kaya, Halil Kızılelma, Kulüp Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ, Teknik Direktör Cihat Arslan ve futbolcular karşıladı.

Futbolculara Karşıyaka maçında başarılar dileyen Bakan Çelik yanında getirdiği bir tepsi baklavayı kendi elleriyle futbolculara ikram etti.

Şanlıurfaspor ile bundan sonra sık sık birlikte olacağını belirten Bakan Çelik, Karşıyaka maçından galibiyet beklediklerini ifade ederken, Kadronun çok iyi olduğunu ve bu sene başarının geleceğini belirtti.

Futbolcuları tesislerden İzmir'e gitmek üzere Havaalanına yolculayan Bakan Çelik, daha sonra tesislerde hazırlanan ciğer kebabı ile kahvaltı yaptı.

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulu ile birlikte tesileride gezen Bakan Çelik Suruç programı nedeniyle bu ilçeye hareket etti.

Öte yandan Kendisine yöneltilen GAP Arena stadnın çim sonunu ne zaman çözülecek sorusuna ise Bakan Çelik, "Ortada sorumlular varsa gereken yapılacaktır. İnşallah stat Orduspor maçına yetişecek. Çimlerin bu maça yetişmesi için herşeyi yapıyoruz" dedi.

 

Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum