Reklam

Canpolat: Kırsalda Ve Merkezde Çalışmalarımız Sürüyor

Haliliye Belediyesi tarafından lansman toplantısı düzenlendi. İlçe de yapılan projeler hakkında bilgi verilirken, birçok mahallede imar değişikliğine gitmeye hazırlandıkları öğrenildi.

Canpolat: Kırsalda Ve Merkezde Çalışmalarımız Sürüyor
Editör: Urfa Haber 63
02 Kasım 2020 - 13:50

Haliliye Belediyesi, Süleymaniye, Devteyşti, Yavuz Selim ve Ahmet Yesevi Mahallelerini kapsayan imar revizesi lansman toplantısını gerçekleştirdi. İlçe de yapılan projeler hakkında bilgi verilirken, birçok mahallede imar değişikliğine gitmeye hazırlandıkları öğrenildi. 

Gerçekleşen toplantıya; AK Parti Milletvekilleri Zemzem Gülender Açanal, Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası katıldı.

CANPOLAT: KIRSALDA VE MERKEZDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

 Programın açılış konuşmasını yapan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekilleri ile beraber bu memlekete hizmet için seçildik. Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu kapsamda Devteyşti-Süleymaniye- Ahmet Yesevi-Yavuz Selim Mahallelerinin kentsel dönüşümü için çalışma başlattık. Bu projeyi diğer mahallelerde de yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bizler seçim döneminde söz verdiğimiz vaatleri bir bir yerine getiriyoruz. Bir tarafta kırsalda bir taraftan merkezde arkadaşlarımızla birlikte durmadan çalışıyoruz ” ifadelerini kullandı.

 

BEYAZGÜL: KENTSEL DÖNÜŞÜM HEPİMİZİN ARZUSUYDU

Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de, her bir mahalleyi ayrı ayrı ele aldık. Tapu sorunu olan yerlerin çözümü içim çalışma yapıyoruz. Bazen mahalle sakinlerinden otopark bulamıyoruz, yeşil alan yok, çocuk oyun alanı yok gibi şikâyetler alıyoruz. Bunun için böyle bir kentseL dönüşüm projesi hepimizin arzusuydu. Yapılan bu değişim için hepimiz güzel müjdeler alacağız. Allah’ın izni ile Şanlıurfa değişiyor, dönüşüyor ve değeri yükseliyor. Bu çalışma Haliliye’de başlıyor. Ben Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat ve ekibini tebrik ediyorum.

 

AÇANAL:ÇÜRÜK BİNALARI BİZ YIKMASAK DEPREM BAŞIMIZA YIKACAKTIR

Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, bugün Şanlıurfa için önemli ve tarihi bir gündür. İzmir’de meydana gelen depremde hayatını kaybedenler var. Biliyoruz ki ölenler dermemden ölmedi onları binalar öldürdü. Şanlıurfa’da birçok yer ve özellikle Bahçelievler bölgesinde birçok bina için yıkım kararı verilmişti ama bugün dönüp baktığımızda görüyoruz ki o binaların hepsi yerinde duruyor. Değerli başkanlarım biz o binaları yıkmasak onları deprem başımıza yıkacaktır. Bu konuda da özenin gösterilmesini istiyorum.  Burada bulunan ve emeği geçen Haliliye belediyesine ve tüm Başkanlarıma teşekkür ediyorum” sözlerini kaydetti.

CEVHERİ:ŞANLIURFA’DAKİ RİSKLİ BİNALARIN YIKILMASI GEREKİYOR

“Şanlıurfa’da 6,6 şiddetinde bir deprem olsa miladını doldurmuş evlerin durumu ne olur diye düşündüm. İleride bir katliam yaşanmasını istemiyorsan biran önce Şanlıurfa’daki riski binaları yıkalım. Kentsel dönüşüm yapalım insanlarımız sağlıklı binalarda yaşasın. Çok katlı binalara da karşıyım. Geçmişte Urfa’da da katliam yapmışız. Hayatlı evlerimizi yıkıp, ucube yapılar ortaya çıkardık. Çocuklarımıza güzel miras bırakalım diyoruz ama biz şimdi torunlarımıza ne bırakıyoruz? Belki çok akıllı yapılar bırakıyoruz ama şuanda komşuluk ilişkilerimiz bitmiş durumda” ifadelerine yer verdi.

Bu haber 351 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum