Reklam

Büyükşehir'den zabıta ekiplerine seminer

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta personeline yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi. Seminerde, personele yeni yönetmelikler ve tedbirler konusunda bilgiler verilirken yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde koordineli bir şekilde çalışmanın faydaları anlatıldı.

Büyükşehir'den zabıta ekiplerine seminer
Editör: Urfa Haber 63
22 Mayıs 2024 - 16:08
Şanlıurfalı vatandaşların refahı, huzuru ve güvenliği için daha kaliteli hizmet vermek amacıyla 7/24 görev yapan Zabıta personeline yönelik eğitim semineri düzenlendi. Seminerde Trafik, Gıda, Ulaşım ve Turizm Zabıta ekiplerine yönelik yönetmelikler ve tedbirlerle ilgili bilgiler aktarıldı.
İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen seminerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Avukatı Lamih Çelik, gelişen ve değişen dünya şartlarında yenilenen yönetmelikler, merkez ilçe zabıta ekiplerinin koordineli çalışması, Zabıta Müdürleri Koordinasyon toplantılarının yapılması, Zabıta mevzuatı, Zabıta personel mevzuatı, yönetmelikler, Kurban Bayramında kesim yerlerinin koordineli bir şekilde belirlenmesi, belirlenen alan dışında yapılan kesimlere uygulanacak olan cezalar ve iş güvenliği konularında bilgi verdi.
 

Bu haber 297 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum