Reklam
Reklam

Bugünün Aydınları Geleceğin Aydınları İle Buluşuyor

Aydınlar Eğitim Kurumları organizasyonuyla “Bugünün Aydınlarını, Geleceğin Aydınlarıyla Buluşturuyoruz ” sloganıyla düzenlenecek olan LGS - YKS motivasyon seminerleri Cumartesi günü Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleşecek

Bugünün Aydınları Geleceğin Aydınları İle Buluşuyor
Editör: Urfa Haber 63
20 Ocak 2023 - 16:18
Aydınlar Eğitim Kurumları organizasyonuyla “Bugünün Aydınlarını, Geleceğin Aydınlarıyla Buluşturuyoruz ” sloganıyla düzenlenecek olan LGS - YKS motivasyon seminerleri Cumartesi günü Mehmet Akif İnan konferans salonunda gerçekleşecek.
Aydınlar Eğitim Kurumları organizasyonuyla gençlerin kariyer yolculuklarında ufuk açıcı bir etkinlik olarak yerini alacak olan LGS - YKS motivasyon seminerlerine bir çok öğrenci katılım gösterecek.
21 Ocak Cumartesi günü yapılacak etkinlikte,sempozyumlar dizisinde iş, sanat, spor, medya alanlarından öncü ve lider konuşmacılar öğrenciler ile buluşacak.
Organizasyon dahilindeki seminer ve eğitimler aracılığıyla bugünün aydınları ile geleceğin aydınları bir araya gelecek.
Etkinlik Mehmet Akif İnan konferans salonunda düzenlenecek olan etkinlikte, MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı , Eğitimci , Gazeteci Ömer Ağ, Türk Kızılay Şanlıurfa Şube Başkanı Dr. Ahmet Hamdi İnan, TOBB KGK Başkan Yardımcısı Cevahir Asuman Yazmacı , Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ahmet Güzelçiçek , Eğitimci Abdülkadir Açar, Aydınlar Eğitim Kurumları Başkanı Sait Fethi Aydın, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Doğan Yetim, Eğitim Uzmanı Av. Mehmet Güneş,Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı İbrahim Berkan Aydilek gibi alanında uzman aydınlar katılımcılara bilgi verecek


Bu haber 863 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum