Reklam
Reklam

Bucak'tan Başkan Aslan'a ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Bucak ve yönetim kurulu üyeleri Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan'ı ziyaret etti.

Bucak'tan Başkan Aslan'a ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
22 Mart 2022 - 16:53
Anavatan Partisi il başkanlığında gerçekleşen ziyarete Türkiye değişim partisi il başkanı Mehmet Bucak ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.
Pazar günü Türkiye değişim partisi il kongresi öncesi birtakım ziyaret ve temaslarda bulunan il başkanı Bucak pazar günü Türkiye değişim partisi Genel başkanı Mustafa Sarıgül'ün de katılacağı kongreye Halil Aslan ve yönetim kurulu üyelerini davet etti.
Gerçekleşen ziyarette gündeme dair konular konuşuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Yapılan ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Anavatan Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Aslan şu görüşlere yer verdi.
“Türkiye değişim partisi il başkanı Mehmet Bucak bugün bizleri ziyaret etti kendisine teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdiye kadar birçok yeri ziyaret ettik. Temaslarda bulunduk. Başkanıma şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Biz her zaman başkanımızın yanındayız. Elimizden ne gelirse kendisine destek vermeye hazırız. Biz anavatan partisi olarak her zaman çalışıyoruz bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Şanlıurfa sorunlarına parti ayrımı yapmadan birlikte hareket ederek çalışacağız başkanımız ile birlikte artık. Şanlıurfa'ya değişim zamanı Anavatan ve Değişim Partisi ile birlikte bu değişime imza atacağız. Pazar günü kongreleri var. inşallah bizlerde kongrelerine katılacağız. Başkanımızın yanında bulunacağız. Kendisine destek vereceğiz.” Dedi.
Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Mehmet Bucak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi. “Değerli başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum. Başkanım kıymetli bir insan çabalarını gece gündüz görüyoruz çalışıyor. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'a yakışacak bir tempoda çalışıyor. Kendisini tebrik ediyoruz. Sayın bakanımız Urfa'ya geldi ama halkın içine inmedi. Halkın sorunlarını dinleme di. inşallah Allah kısmet ederse biz Şanlıurfa'da çok değerli insanlar var. Biz çaba gösteriyoruz. Halkımıza sesleniyoruz 14 ay seçime kaldı. Başınızı ellerinizin arasına alın düşünün. Vereceğiniz bir oy 5 yılınızı alacak bu 5 yıl size zamlarla sıkıntılarla dolu günler yaşatacak. Çocuklarınız okula gönderirken harçlık vermeyeceksiniz. Lütfen oyunuzu verirken iyi düşünün.” Dedi.
 
Bu haber 1150 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum