Reklam

Beyazgül' görkemli karşılama

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazül, binlerce kişi havaalanında, davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşıladı.

Beyazgül' görkemli karşılama
Editör: Urfa Haber 63
20 Ocak 2024 - 18:13
Ankara’dan havayolu ile geldiği GAP Havalimanında binlerce kişi tarafından davul-zurna eşliğinde görkemli bir şekilde karşılanan AK Parti’nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ü partililer ve  vatandaşlar tarafından karşıladı. Parti teşkilatı ile birlikte çıkışa ilerleyen Beyazgül’ü tebrik etmek isteyen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu. Binlerce kişi tarafından yoğun ilgi gösterilen Beyazgül, daha sonra Şanlıurfa AK Parti İl Binası önünde görkemli bir şekilde karşılandı.
ADAY BEYAZGÜL'DEN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Daha sonra coşkulu kalabalığa seslenen Aday Beyazgül teşekkür konuşması yaptı ve “Hepiniz hoşgeldiniz. Gösterdiğiniz sevgi, teveccüh ve yakınlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum bu güzel göreve Şanlıurfa'ya hizmet görevini tekrar şahsıma teveccüh ettiği için. Halkımız kararını vermiş, durmak yok  yola devam” diye konuştu.
Projelerini anlatan Başkan Beyazgül “Bugüne kadar çok şey yaptık. Bundan sonra da Urfa'nın geleceğini birlikte inşa edeceğiz. Biz ne yapmadık ki diyoruz. Yollar, bütün kırsal yolların yüzde 98'ini bitirdik, kavşaklar, meydanlar, ışıklandırmalar, bilim merkezleri, kadın destek merkezleri, sosyal yardım… Bizim gibi var mı? Yok! Gençlik merkezi, spor salonları, seralar, itfaiye merkezleri, kütüphaneler yaptık. Var mı böyle bir belediye Türkiye'de? Hayır! … Bunlar 4,5-5 yılda yapıldı. Sizin ihtiyaçlarınız bizim projemiz oldu. Şanlıurfa Şanlıurfa gibi oldu. Hizmet için varız.
Biz bu şehirde kutuplaşma, gerginlik, kavga yapmadık, gece-gündüz hizmet yaptık. 2,5 milyonun kardeşliği bizim için en önemlisi demiştik. Ayrım yapmadık. Kardeş olduk, bir olduk, şimdi gönüllerde olmak istiyoruz. Yarım kalan bir çok projemiz var. Şanlıurfa'nın tarihi adasını tamamen ortaya çıkaracağız, turizme açacağız. Modern Urfa'yı kuracağız. Kırsalla merkez arasındaki farklılıkları kaldıracağız. Şanlıurfa bugün kararını verdi inşallah. Yola devam diyor. Gece gündüz çalışacağız. Dışarıdan gelenler Şanlıurfa güneyin incisi olmuş diyor. Bir çok projemizi tecrübemizler bitireceğiz. Bizim bir sloganımız var: Durmak yok yola devam!" ifadelerini kullandı.

Kalabalıktan dolayı yer yer izdiham oluştu. Karşılama programı fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
Bu haber 775 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum