Reklam
Reklam

Belediyeler uyarıları dikkat almadı

Şanlıurfa’da kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Gerek büyükşehir ve gerekse de ilçe belediyeleri karla ilgili gerekli önlemleri almayarak tepki topladılar.

Belediyeler uyarıları dikkat almadı
Editör: Urfa Haber 63
31 Ocak 2017 - 15:50

Kentte öğle saatlerinde doğru etkili olan ve kentin büyük bölümünde 10 cm kalınlığına ulaşan kar yağışı hayatı iki gündür olumsuz etkiledi. Şanlıurfa Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün, ‘kar yağacak’ uyarılarını dikkate almayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer ilçe belediyeleri, gerek tuzlama konusunda gerekse de caddeleri kardan temizleme konusunda sınıfta kaldılar. Kar yağışından dolayı araç sürücüleri özellikle Akabe yokuşunda ve Karaköprü’de ilerlemekte büyük zorluk çektiler,  sınıfta kalan belediyeler araçların kaza yapmalarına da neden oldu.

Şehir içindeki kaldırımlar, ara sokaklar ve mahalle aralarının yeterince temizlenmediğini belirten Urfa halkı, cadde de yürümekte zorluk çektiklerini söylediler.

Bu haber 1689 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum