Reklam

Bayramda Şanlıurfa'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün 3 bölgemizde yağış bekleniyor. Sıcaklıklar yurdun doğusunda, 2-4 derece düşüyor. Şanlıurfa parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

 Bayramda Şanlıurfa'da hava nasıl olacak?
Editör: Urfa Haber 63
06 Nisan 2024 - 08:48
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Akdeniz (Antalya ve Mersin'in kıyı ilçeleri hariç), Doğu Anadolu (Şırnak ve Hakkari hariç), Güney Doğu Anadolu (Mardin hariç) ile Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Şanlıurfa parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
"ŞANLIURFA’DA SAĞANAK GÖRÜNÜYOR"
Güneydoğu’da zaman zaman kuvvetli gök gürültülü yağış, hayatı ve sosyal faaliyetleri olumsuz etkileyebilir. Özellikle 10-11 Nisan tarihlerinde beklenen yağışları yakından takip etmeli. Bu kesimlerde bayramın hava sıcaklıkları 15 ila 19°C arasında değişecek, sert bir soğuk yok ama yağmur da kendini hep hatırlatacak görünüyor.
Şanlıurfa parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
 
Bu haber 425 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum