Reklam
Reklam

Başkan Yavuz'un Koltuğuna Şehit Oğlu Hüseyin Oturdu

Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını şehit Ferdican Altınkaş’ın oğlu Hüseyin Altunkaş’a devretti. Altunkaş, tüm şehit ailelerine ve Gazilere teşekkürlerini iletti.

Başkan Yavuz'un Koltuğuna Şehit Oğlu Hüseyin Oturdu
Editör: Urfa Haber 63
24 Nisan 2023 - 15:45
Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 2019 yılında Tunceli Plülümür’de J. Asb. Çvş. Ferdican Altunkaş’ın oğlu Hüseyin Altunkaş’ı makamında kabul etti.
Ziyarette, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Mehmet yavuz, makam koltuğunu Şehit Çocuğu Hüseyin Altunkaş’a devretti
Kendisini ziyarete gelen Şehit çocuğyla bir süre sohbet eden Başkan Yavuz, daha sonra makamını temsili olarak Aydınlar Kolejinde 5'üncü sınıf öğrencisi şehit oğlu Hüseyin Altunkaş’a devretti.
5. Sınıf öğrencisi Hüseyin Altunkaş, Başkan Mehmet Yavuz’a teşekkür ederek “Sayın Başkanım makamınızı bize bıraktığınız için teşekkür ediyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz ve dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramın, tüm çocuklara sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
 
Bu haber 583 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum