Reklam
Reklam

Başkan Sarıgül'den dikkat çeken önemli açıklamalar

Türkiye değişim partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, parti kurmaylarıyla birlikte Şanlıurfa’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Sarıgül'den dikkat çeken önemli açıklamalar
Editör: Urfa Haber 63
28 Kasım 2021 - 13:28
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bir takım ziyaretlerde bulunmak için Şanlıurfa’ya geldi. Havalimanında, partilileri tarafından karşılanan Mustafa Sarıgül, konvoy eşliğinde Şanlıurfa il merkezine ulaştı. Mustafa Sarıgül’e TDP MYK Üyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin İzol ve TDP Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet Bucak eşlik etti.
Bir otelde düzenlenen toplantıda partililer tarafından coşkuyla karşılanan Sarıgül, gündeme ilişkin şunları söyledi; Türkiye değişim parti iktidarında özellikle olanaklarını bekle imkânlarını mahalli basında çalışanlarımızın hakları ve butlarını %100 güvence altına alan bir parti olacağız Eğer arkadaşlarım Şanlıurfa dünyanın en bereketli topraklarına sahip önemli bir tarım merkezi olmasını arzu ediyoruz Urfa'nın her köşesinde bir kültürün bir medeniyetin izi olduğunu görüyoruz dünyanın en önemli turizm merkezlerinin başında Urfa gelebilir ama dayalı sanayi Urfa'da kurulsaydı iş olurdu hoş olurdu ve Urfa'da işsizlik yok denecek kadar az olur mu Urfa’yı yetiştirecek olan proje Güneydoğu Anadolu projesiydi yani yaptı Sadece bölge Türkiye'nin konuştuğu heyecan duyduğu bir projeydi 19 yıldır iktidarda olan AK parti projeye gereken önemi ne yazık ki vermediği oysa büyük yap gerçekten dünyanın en önemli projelerinin başında geliyordu enerji ile ilgili kısımları önceki hükümetler yapmıştır. AK parti sulama projelerini aksatma saydı Şanlıurfa çiftçisi kuraklıktan şikayet etmezdi TEDAŞ Urfalı çiftçiyi tehdit edemezsin yaşanan sıkıntılar yaşanmazdı Urfa’dan nüfusu 2 milyonu aşmış durumda 500.000 de Suriyeli Urfa'da yaşamakla eğitim ve sağlıkta yatırımları Bu nüfusa öğrenciler hala o dönemde 40 kişilik 50 kişilik sınıflarda eğitim görmek zorunda kalıyor Bu da bizi alabildiğini üzüyor sağlık hizmetleri daha yeterli olması lazım ‘’ifadelerine yer verdi.
 
Bu haber 599 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum