Reklam
Reklam

Başkan Özyavuz'un yarıyıl tatili mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz 2023-2024 yılı sömestr tatili birinci yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla mesaj yayımladı;

Başkan Özyavuz'un yarıyıl tatili mesajı
Editör: Urfa Haber 63
19 Ocak 2024 - 13:33
Anaokulu,ilk-orta ve lise okullarında birinci dönem yarıyıl tatiline girilirken "2023-2024" eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasıyla yarıyıl tatiline giren ve karne alma sevinci yaşayan tüm öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.
Bugünün küçükleri, yarının büyükleri, istikbalimizin güneşi, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımız öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir.
Sevgili öğrenciler; umutla ve heyecanla başladıkları bir eğitim ve öğretim yılının yarısını tamamladınız. Yarıyıl tatiline gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşarken, tatilde hem dinlenme hem de eksikliklerinizi giderme fırsatı bulacaksınız. Tatilde dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmenizi, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanızı ve kitap okumanızı öneriyorum. Kitap okumak size yol gösterecek, iç dünyanızı zenginleştirecek ve yarınlara umutla bakmanızı sağlayacaktır. Tatil sürecini en iyi şekilde değerlendirmeniz temennilerimle iyi tatiller diliyorum.'' ifadelerini kullandı.
 
Bu haber 346 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum