Reklam
Reklam

Başkan Mehmet Kuş Batıkent TOKİ Tematik Parkı'nı İnceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapımı tamamlanmak üzere olan Batıkent TOKİ Tematik Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Kuş, bölgede yaşayan vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir işlev üstlenecek olan parktaki dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatı verdi.

Başkan Mehmet Kuş Batıkent TOKİ Tematik Parkı'nı İnceledi
Editör: Urfa Haber 63
18 Nisan 2024 - 12:59
Çok amaçlı salon, eğitim otağı, tenis kortu, botanik parkı, çocuk oyun alanları gibi detayların yer aldığı 16.000 metrekare alana sahip projedeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mehmet Kuş, yetkililerden bilgi aldı. Peyzaj düzenlemelerinde gördüğü aksaklıkların düzeltilmesini ve buraya gelecek vatandaşların oturarak vakit geçirebileceği dinlenme alanlarının sayısının artırılması talimatı veren Başkan Kuş, parktaki son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından hizmete sunulacağını söyledi.
Eyyübiye’de yeşil alan miktarını artırmak için 2019 yılından bu yana 38 yeni park yaparak halkın istifadesine sunduklarını hatırlatan Başkan Kuş, Batıkent TOKİ Tematik Parkı ve KİTO Deresi Yaşam Parkı projelerinin tamamlanma aşamasında olduğunu ifade etti.
Batıkent TOKİ Tematik Parkı’nda, halkın her kesiminin ihtiyaç ve taleplerine cevap verebilecek alanlar oluşturmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Kuş, buradaki eğitim otağının tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçe gençlerinin eğitim hizmetine sunulacağını ve bölgede yaşayan gençlere ücretsiz eğitim desteği verileceğini söyledi.
 

Bu haber 296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum