Reklam
Reklam

Başkan Eyyüpoğlu'ndan Başkan Aslan'a Ziyaret

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Eyyüpoğlu, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Eyyüpoğlu'ndan Başkan Aslan'a Ziyaret
Editör: Urfa Haber 63
07 Nisan 2021 - 10:28
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Eyyüpoğlu, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'a nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Eyyüpoğlu, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan'ı makamında ziyaret etti.
Başkan Aslan, “İlçe Başkanımızı Anavatan il binamızda misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Bu vesile ile Şanlıurfamızın değerine değer katan sorunlarını değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için Sayın AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Eyyüpoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av.İbrahim Eyyüpoğlu'da, Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ile Şanlıurfa’mız için projelendirilen çalışmaları ve güncel konuları değerlendirdik. Samimi ev sahipliği için kendisine teşekkür ederim. Şanlıurfa daha güzel hedeflere hazır inşallah” ifadelerini kullandı.
Ziyaret sırasında AK Parti Haliliye İlçe yönetimi ve Anavatan Partisi Şanlıurfa İl yönetimi de hazır bulundu.
Ziyaretin sonunda Başkan Eyyüpoğlu, Aslan'a hediye takdim etti.

 
Bu haber 1361 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum