Reklam

Başkan Ekinci, sahada yapılan çalışmaları denetledi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye sahada yapılan çalışmaları inceleyerek başladı.

Başkan Ekinci, sahada yapılan çalışmaları denetledi
Editör: Urfa Haber 63
23 Aralık 2022 - 13:56
Sabahın ilk ışıkları ile çok sayıda ekiple sahaya inen Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Emiroğlu Mahallesinde alt yapı çalışmaları biten 1207.1212.1213.1214.1215 ve 1216.Sokakta kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye ekiplerce Emiroğlu mahallesinde başlatılan üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.
İşçilere kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, yürütülen çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş’tan bilgi aldı. Ekinci, ekiplere çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.
Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Ekinci, Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini de dinledi.
Halka Hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla görev yaptıklarını belirten Başkan Ekinci, Viranşehir’i geliştirmek ve güzelleştirmek adına gece gündüz çalıştıklarını söyledi.
Viranşehir’i adeta yeniden inşa ettiklerini ifade eden Başkan Ekinci, çalışmaları her gün artırarak devam edeceklerini kaydetti.
Viranşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür etti.
 
Bu haber 394 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum