Reklam

Başkan Ekinci Mesaiye Oto Galericiler Esnafını Ziyaret Ederek Başladı

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, mesaiye yeni oto galericiler sitesi esnafını ziyaret ederek başladı.

Başkan Ekinci Mesaiye Oto Galericiler Esnafını Ziyaret Ederek Başladı
Editör: Urfa Haber 63
26 Eylül 2023 - 15:28
Başkan Ekinci, göreve geldiği günden beri daha hızlı ve etkin hizmet anlayışını sürdürmek amacıyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
Belediye işlerinden ve yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça toplumun her kesiminden vatandaşlara ziyarette bulunan Başkan Ekinci, güne Yeni oto galericiler sitesi esnafını ziyaret ederek başladı. Ekinci’ye esnaf ziyaretinde meclis üyesi Vecdi Özkan eşlik etti.
Başkan Ekinci, Site ziyaretinde ilk olarak Viranşehir Galericiler Kooperatifi Başkanı Sinan Dodukanlıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Kooperatif Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Ekinci, daha sona işyerlerini tek tek gezerek, hem esnafın Mevlid kandili tebrik etti, hem de bereketli ve bol kazanç ile kolaylıklar diledi.
Esnafın talep ve önerilerini dinleyerek sorunların çözümü konusunda esnafın her zaman yanında olacağını belirten Başkan Ekinci, kendisiyle yakından ilgilenen esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Başkan Ekinci, sohbetlerde hem esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinledi, hem de belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, yerinde ve birlikte yönetim anlayışı ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerini çok önemsediğini söyledi.
Esnafın ve vatandaşın taleplerini, önerilerini ve şikayetlerini doğrudan ilk ağızdan dinleyerek, mevcut sorunları yerinde görüp çözümü de yerinde ürettiklerini ifade eden Ekinci: “Yaptığımız ziyaretlerle hem gönülden gönüle köprüler kuruyoruz, hem de hizmetkarı olduğumuz hemşerilerimizin bize söyleyeceklerini sonuna kadar dinliyoruz. Tüm gücümüzle ve imkanlarımızla sahadayız. Mahalleleri gezmeye, vatandaşlarla buluşmaya ve Viranşehir’i sahadan yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Oto Galericiler Sitesi esnafı ise, Sitede yapılan çalışmalar ile Viranşehir’de başlatılan ve art arda devam eden hizmetler için Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye teşekkür etti.
 
Bu haber 386 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum