Reklam

BAŞKAN EKİNCİ: İLÇENİN HER KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Viranşehir Belediyesi, İlçenin her köşesine kaliteli hizmet ulaştırmak amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

BAŞKAN EKİNCİ: İLÇENİN HER KÖŞESİNE HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Editör: Urfa Haber 63
02 Ağustos 2022 - 17:47
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, üst yapı çalışmaları kapsamında hem ilçe merkez, hem de kırsal mahallelerde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatları doğrultusunda İlçenin her noktasına hizmet götürmek için yoğun mesai harcayan ekipler, ilçe merkezde cadde, sokak ve kaldırımlarda kilitli parke taşı döşeme, Kırsal mahallelerde de stabilize yol yapım çalışması gerçekleştiriyor. 
Plan ve program dahilinde Kervansaray ve Eyyüpnebi Mahallesi Ersin Sokak’ta stabilize yol çalışması başlatan ekipler, Yol yapım çalışmalarını kısa bir sürede bitirip, vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hizmet atağının her geçen gün arttığını ve şu ana kadar çok sayıda Kırsal mahallede yol yapım çalışmasının yapıldığını söyledi. 
Özellikle ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşların sorununu çözme noktasında hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını sözlerine ekleyen Başkan Ekinci,“ Viranşehir’i yeniden inşa etme hedefiyle mesai kavramı gözetmeksizin ihtiyaç duyulan her yere koşan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ancak daha yapacak çok işimiz var. Bize ihtiyaç duyulan mahallelerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.
Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Belediye ekiplerine teşekkür edip, kolaylıklar diledi.
Bu haber 621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum