Reklam

Başkan Ekinci'den Çalışanlarına Jest

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı üzerine deprem destek ödemeleri bugün çalışanların hesabına yatırılacak.

Başkan Ekinci'den Çalışanlarına Jest
Editör: Urfa Haber 63
21 Haziran 2023 - 15:26
Deprem bölgesinde yer alan kentlerdeki belediye çalışanlarına 12 bin Türk Lirası yardım yapılması yönünde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlanmıştı.
İşçi dostu Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilgili birime talimat vererek, deprem destek ödemelerinin Bayram öncesi çalışanlarının hesabına yatırılması talimatı verdi.
Başkanın talimatı üzerine toplam 12 Bin lira olan deprem destek ödemelerinin 3 Bin lirası bugün çalışanların hesaplarına yatırılacak.
Geri kalan 9 bin lira ise, 3 eşit taksitle her ay 3’er Bin lira çalışanların hesaplarına yatırılacağı belirtildi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Her zaman emekçi kardeşlerimiz olan işçilerimizin yanında yer aldık. Ve almaya devam edeceğiz.  Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle işçilerimize 12 bin lira deprem yardımı yapılması için alınan karar vardı. Ben de işçi kardeşlerimizin temsilcileri ile görüşerek bu rakamı 4 taksitle ödeme kararı aldım. İlk taksit olan 3 bin lirayı bugün çalışanlarımızın hesabına yatıracağız. Kurban Bayramı öncesi yatırılacak ödeme çalışanlarımıza helal hoş olsun. Her zaman belediye imkanları çerçevesinde işçi kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.
 
Bu haber 369 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum