Reklam
Reklam

Başkan Canpolat: Biz sahada arı gibi harıl harıl çalışıyoruz

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yeniden Refah Partisinden AK Parti’ye katılan vatandaşların rozetini TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ taktı. Başkan Canpolat, destek için gelen vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek, “Bizler teşkilatımızla vekillerimizle, başta bakanımız olmak üzere meclis üyelerimiz sahada arı gibi harıl harıl çalışıyoruz” dedi.

Başkan Canpolat: Biz sahada arı gibi harıl harıl çalışıyoruz
Editör: Urfa Haber 63
19 Mart 2024 - 08:42
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim irtibat bürosunda vatandaşlarla buluştu.

Seçim bürosu ziyaretine; TBMM Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Milletvekilleri Cevahir Asuman Yazmacı ve Abdurrahim Dusak, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar, önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, meclis üyeleri, teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Mehmet Canpolat, konuşmasında şunları kaydetti:
“Her gün buraya, bizim merkez büromuza Haliliye’nin kırsalından merkezine, 32 merkez 138 kırsal mahallesinden vatandaşlarımız geliyorlar. Burada hemhal oluyorlar, çünkü burası onların evi ve yuvasıdır. Çünkü Haliliye deyince Mehmet Canpolat ve Zeynel Abidin Beyazgül kardeşleridir. Bizler teşkilatımızla vekillerimizle, başta bakanımız olmak üzere meclis üyelerimiz sahada arı gibi harıl harıl çalışıyoruz. Her gün burada kendi aramızdaki önceki günün istişaresini yaptıktan sonra yeni ödevlerimizi alıyoruz. Yeni ödevlerimizle birlikte daha önce de ifade ettiğim gibi kartopu gibi büyüyerekten inşallah 31 Mart akşamına sandıklardan Haliliye bir inci tanesi, Haliliye’yi birinci yapacağız. Bizler en başta yukarda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz, bakanımız, vekillerimiz, teşkilatımız, büyükşehir belediye başkanımız, ilçe belediyeleriyle birlikte yek bir vücuduz. Biz AK Partiyiz, biz hizmetin partisiyiz, biz milletin ta kendisiyiz. Şimdi Haliliye’de eser üstüne eser bırakıyoruz. Yolumuza böyle devam ediyoruz. Bizim AK Parti’nin, AK Parti belediyeleri ve hükümetinin icraatı eser bırakmak, eser bıraka bıraka gönüllere girmek. Dualarda bulunmak, dudaklarda yer almak, sözlere kelamlara dökülmek, bizim özelliğimiz milletin gönlünde taht kurmaktır.”

Genel Merkez Siayasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar ise, “Şanlıurfa ilklerin şehri Haliliye ilklerin ilçesi, burası sadakatin memleketi, burası ben değil biz diye insanlar bu memleketin birliğini beraberliğini kendi üstünde tutan şehrimizin adıdır Şanlıurfa. 31 Mart akşamı, Şanlıurfa’dan bütün Türkiye’ye güçlü bir mesaj vereceğiz. Buradan birliğin, beraberliğin, Tayyip Erdoğan’a sadakatin mesajını vereceğiz. Ben diyenler değil biz diyenlerin mesajını göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu da, “Haliliye şaha kalkmış, Haliliye şahlanıyor. Haliliye’yi görüyorum. Haliliye’yi yüzde 75-80’lerle çıkarır mıyız?” şeklinde konuştu.

Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı’da, “Mehmet başkan gönüllerin başkanı, Şanlıurfa Haliliye’de eserler yaptı ben inanıyorum ki ustalık döneminde çok daha güzel işler başaracak. Haliliye’ye çok daha güzel eserler kazandıracak. Bizler milletvekilleri olarak Sayın bakanımızın kıymetli abimizin liderliğinde Şanlıurfa’da tüm belediye başkanlarımızın yanında olacağız, birlikte olacağız, omuz omuza verip Şanlıurfa’yı hak ettiği yere getireceğiz inşallah” dedi.

Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin de, “Urfa merkezinin kalbidir Haliliye. Bu noktada da Haliliye’ye sahip olan Urfa’ya sahip olur. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Başkanımız da bu bilinçle hareket ediyor dün beraberdik seçim çalışmalarını beraber yaptık. Onun performansına yetişmek hakikaten zor o noktada çok güzel bir siyasi çizgisi var kendisiyle iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ise konuşmasında, şunları söyledi:
“Değerli kardeşlerim bu seçim benim seçimim değil, Canpolat’ın da seçimi değil, Zeynel Bey’in de seçimi değil. Bu seçim Şanlıurfa’nın kadınlarının ve beylerin seçimleridir. Şanlıurfa’nın geleceğine rotasına karar verme seçimidir. Kimlerle Şanlıurfa geleceği daha aydınlık olacak bunun bir kez daha kararını verme seçimidir. Ben bu nedenle diyorum ki Büyükşehir’de Zeynel Abinin Beyazgül’ü, Haliliye’de Mehmet Canpolat’ı, Eyübiye’de Mehmet Kuş’u, Karaköprü’de Metin Baydilli ve diğer ilçeler de adaylarımızı önce yüce Allah’a sonra da Şanlıurfalı kadınların beylerinin temiz vicdanlarına emanet ediyorum. Siz emaneti bilir korur ve hakkını verirsiniz bunlar benim emanetim değil cumhurbaşkanımızın Şanlıurfa’ya emanetidir.”

Konuşmaların ardından TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Yeniden Refah Partisinden AK Parti’ye katılım sağlayan Seyid İbrahim Bahçe ve ailesinin rozetlerini taktı.
 

Bu haber 337 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum