Reklam
Reklam

Başkan Beyazgül, ''Uzaktan Gazel Okumakla Olmaz, Biz Bu Şehre Sevdalıyız''

AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Vefa Gecesi’nde AK Parti’nin aday adayları meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile buluştu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gecede Başkan Beyazgül, ‘’Öyle uzaktan gazel okumakla olmuyor, biz Şanlıurfa’ya sevdalıyız’’ dedi.

Başkan Beyazgül, ''Uzaktan Gazel Okumakla Olmaz, Biz Bu Şehre Sevdalıyız''
Editör: Urfa Haber 63
05 Mart 2024 - 13:49
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eyyübiye Belediyesi tarafından Millet Bahçesinde düzenlenen ‘Vefa Gecesi’ne katıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği geceye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Belediye Başkanları Aday Adayları, eski Meclis Üyeleri, eski teşkilat üyeleri, Meclis Üyesi Aday Adayları ve Kanaat Önderleri ile bir araya geldi.
Eyyübiye Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen gecede birlik ve beraberlik mesajları verildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesinin kentte yaptığı hizmetlerin anlatıldığı geceye katılanlar AK Parti ve Belediye Başkan adaylarına tam destek verdi.
BAŞKAN BEYAZGÜL, ‘’HİZMET AK KADROLARIN İŞİ’’
AK Belediyeler ile şehirlerin refaha kavuştuğunu anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ‘’Her bir adayımız bizler için çok önemlidir. Her aday adayımız bizler için kanaat önderi gibidir. Gecemize katılan herkes gönlümüzün sultanıdır. Katılımlarınızda dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçek bir dava adamı yolundan ayrılmayandır. Buraya gelişiniz bizim için çok kıymetlidir. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durma zamanıdır. Şanlıurfa’da yeniden değişimi yaşayacağız. Allah'a çok şükür birliğimiz var, beraberliğimiz var, Urfa’da yürüyüşümüz ve hizmetlerimiz var. Bu memleketimizin gücü, bu sizlerin enerjisi ve potansiyelidir. Bu bizim birlik ve beraberliğimizin bir sonucudur. Önümüzdeki dönemde de Allah’ın izniyle raylı sisteme başlayacağız. Kuzey şehre başladık ve binalarımız hızla yükseliyor. Yeni dönemde yeni hizmetler için o zaman durmak yola devam diyeceğiz. Öyle uzaktan gazel okumak yok, biz Şanlıurfa’mızı seviyoruz ve bu şehre aşığız. Bir çocuğumuzun gülümsemesini görürsek işte biz ondan mükafatımızı almış oluyoruz. Bir hanımın duygusunu görüyorsak işte orada mükafatımızı almış oluyoruz’’ dedi.
BAŞKAN KUŞ, ‘’TURİZM YOLU ÖNEMLİ BİR HİZMET’’
HZ. Eyyüp makamı ile Hz. İbrahim’in makamının yer aldığı Eyyübiye ilçesinde birçok evi kamulaştırarak Turizm yolunu Eyyübiye ve Şanlıurfa Turizmine kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ teşekkür eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ise ‘’Gerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül, gerekse Eyyübiye Belediye Başkanı olarak şahsım ve ekibim hiçbir bahanenin arkasına saklanmadık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımızın bana göre Şanlıurfa’da yapmış olduğu bu güne kadar yapılan en büyük proje turizm yolumuzdur. Gönül köprülerinin kurulduğu yer Eyyüp Peygamber Makamı ile Hz. İbrahim makamıdır. Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e Turizm yolunu Eyyübiye ve Şanlıurfa’ya kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Bölgede birçok yapı kamulaştırıldı ve ilçemize yeşil alan olarak kazandırılacak’’ diye konuştu.
BAŞKAN MOĞAL, ‘’BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’’
AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise ‘’Bizim aklımızdan aday adaylığı konusu hiç geçmedi. Biz büyük bir aileyiz ve AK davanın yolunda hedeflerimize odaklanarak çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ diye konuştu.
 

Bu haber 778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum