Reklam
Reklam

Başkan Beyazgül Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, muhtarlarla bir araya geldi. Haliliye İlçesine bağlı Göktepe Mahallesinde muhtarlarla görüşen Başkan Beyazgül, “Pandemi döneminde hiçbir mazeret üretmedik ama hizmet ürettik” dedi.

Başkan Beyazgül Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Editör: Urfa Haber 63
03 Nisan 2021 - 14:08
Her defasında vatandaşlar ile bir araya gelerek ortak akıl ile istişarenin önemine vurgu yapan Başkan Beyazgül, Göktepe Mahallesinde bölge muhtarları ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi.

Bölge Muhtarlar Halil Bulut ve İsmail Emek’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,  AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu, bölge muhtarları ve büyükşehir belediyesi birim amirleri katıldı.
Burada bir açıklamada bulunan Başkan Beyazgül, “Seçimde gerek Mehmet Başkanıma gerek ise bize vermiş olduğunuz çok yüksek ve güzel destekleriniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce 2 yılımızı tamamladık, televizyonlara beraber çıktık ve halkımızın önünde neler yaptığımızı anlattık ama inanın bir çoğunu  anlatmaya fırsat bulamadık. Pandemi döneminde hiçbir mazeret üretmedik ama hizmet ürettik. Her bir ilçe merkezimizde bakım onarım kurduk. Asfalt şantiyemizi kurduk tasarruf sağladık, kamyonlarımızı aldık tasarruf sağladık, beton santralimizi kurduk tasarruf sağladık, kendi kilitli parke taşımızı üretiyoruz tasarruf sağlıyoruz ve en kaliteli bir şekilde bunları üretirken diğer taraftan ise tasarruf sağlıyoruz ve sonra da bu tasarrufu hizmete dönüştürüyoruz. Kızılay meydanını kamulaştırdım, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odasının yerini kamulaştırdım ve orayı da yıkacağız güzel bir park, hizmet binamızı yıkıp güzel bir park yapacağız. Şanlıurfa turizm şehri demekle turizm şehri olmaz, turizm şehrini turizmin aslına döndüreceksiniz eski Urfa merkezini ortaya çıkarıyoruz, kale arkasını yıktık, nekropool alanını yıktık, merkezde yıktık. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum her zaman AK Belediyecilik olarak emrinizdeyiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ise, “Gerçekten bu sıcak ortam için hepinize teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlarımız zaten hizmetleri ile ilgili gerekli çalışmaları sürdürüyorlar ve yapıyorlar. AK Parti teşkilatları olarak biz şehrin her köşesinde her ilçesinde her köyünde kırsalda şehir merkezinde hiç fark etmeden her kesimle oturup memleket meselelerini canı gönülden konuşmaya hazırız ve bunu yapıyoruz. Şanlıurfa halkının hem Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini hem de AK Parti’ye olan sevgisini biliyoruz ve özelde Göktepe halkının da bu ülfete sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizi ağırlayan ev sahiplerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, “Bizler geçmişte olduğu gibi, hep birlikte, yan yana, kuvvetle yolumuza devam ettik inşallah biz bugünde beraberiz inşallah yarında hep birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hizmet partisi, milletin partisi AK Partide gönül gönüle yan yana hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ise, “Bizleri buluşturan Göktepe Mahalle Muhtarımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Biz AK Parti olarak her zaman milletimizin yanında ve milletimizin emrinde ve emrindeyiz” şeklinde konuştu.
 

Bu haber 988 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum