Reklam
Reklam

Başkan Aslan, Mevsimlik işçilerin dili oldu

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Konya’nın Ereğli ilçesinde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan Şanlıurfalı vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Aslan, Mevsimlik işçilerin dili oldu
Editör: Urfa Haber 63
26 Eylül 2022 - 16:10
 Şanlıurfa'da adım atılmadık yer bırakmayan Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, Şanlıurfa dışına tarım işçisi olarak çalışmaya giden vatandaşları unutmadı. Başkan Aslan, Anavatan Partisi Genel Merkez Yöneticisi Ahmet Alpak, Konya’nın Ereğli İlçesinde mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.
Şanlıurfa’dan mevsimlik işçi olarak gittikleri Konya’da İl Başkanı Halil Aslan'ı  karşılarında gören işçiler şaşkınlıklarını gizleyemediler. İlk kez bir siyasetçinin kendilerini ziyaret etmesine şaşıran işçi kadınlar Başkan Aslan'ı zılgıtlarla karşıladılar.
Kendilerini ziyaret eden Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan  ile kucaklaşan Şanlıurfalı tarım işçileri memleket hasreti giderdi.
Zor şartlar altında mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan vatandaşların çadırlarına konuk olan Halil Aslan , işçilerle yakından ilgilendi. Mevsimlik işçilerin sorunlarını da dinleyen Başkan Aslan , sorunların çözümü için çalışma başlatacaklarını ifade etti.
Mevsimlik tarım işçileri İl Başkanı Halil Aslan tarafından ziyaret edildikleri için ve taleplerinin somut bir şekilde dinlendiği için son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bu haber 769 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum