Reklam
Reklam

Başkan Aslan'ın Regaip Kandili mesajı

Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Regaip kandili münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aslan'ın  Regaip Kandili mesajı
Editör: Urfa Haber 63
18 Şubat 2021 - 10:10 - Güncelleme: 18 Şubat 2021 - 11:15
Anavatan Şanlıurfa il başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan yayınladığı mesajla tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalıların Regaip Kandil’ini kutladı.
Regaip Kandili’nin bereketli bir gece olduğuna işaret eden ve İslam alemi için büyük öneme sahip olduğunu belirten Başkan Aslan, "Kandiller insanları sevgi ve saygı çerçevesinde kalpleri birbirine yakınlaştıran, kardeşlik ve birliktelik duygularını en üst seviyeye çıkaran çok özel gecelerdir. Bu özel günlere sahip olan islam toplumları için refah müjdelerini de görmemiz gerekiyor.
Regaip Kandili ayrıca bizlere hayatın geçici olduğunu ve geride sadece Allah’ın rızasına uygun iyi ve faydalı amellerin kalacağını hatırlatmaktadır. Mübarek aylar ve geceler bizler için fırsat günleridir. İnsanlarımızın, Allah’a daha derin bir şükür imkânı bulacağı kandil gecesinde, muhabbetin, birlikteliğin, kaynaşmanın artmasını ve mübarek gece hürmetine tüm insanlığın bu salgın hastalıktan biran önce kurtulmasını temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların başlangıcı, Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine sağlık, birliktelik ve huzur getirmesini dilerim" dedi.
 
Bu haber 1635 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum